Zum Inhalt springenGehe zur Fußzeile

Alternatief kerstpakket

Bent u op zoek naar een origineel kerstcadeau waarmee u uw vrienden, familie en collega’s tijdens de feestdagen kunt verrassen? Of zijn de ideeën voor een kerstpakket gewoon op? Bij Valk Exclusief bieden wij u de mogelijkheid een origineel cadeau te geven, middels een Van der Valk Cadeaucard.

Het ultieme kerstcadeau en weer eens wat anders dan een standaard kerstpakket.

BESTEL HIER UW KERSTPAKKETTEN

Uniek kerstcadeau

Uniek kerstcadeau

De Van der Valk Cadeaucard is te gebruiken voor zowel een hotelovernachting als een heerlijk diner in één van onze restaurants. De ontvanger bepaalt dus zelf de bestemming van dit unieke kerstcadeau.

Bestel de Van Der Valk Cadeaucard en verras uw zakenrelaties, collega’s, familie of vrienden.

BESTEL HIER

Originele kerstpakketten

Originele kerstpakketten

De Cadeaucard is op te waarderen met een bedrag naar keuze, waardoor u zelf in de hand heeft hoeveel u precies cadeau wilt doen. Ook is het mogelijk de verpakking te personaliseren of te voorzien van een persoonlijke boodschap of bedrijfslogo. Niet alleen leuk voor onder de kerstboom, maar ook een perfect cadeau voor de zakelijke markt. Uiteraard kunt u de Van Der Valk Cadeaucard ook toevoegen aan uw kerstpakket om deze helemaal compleet te maken.

Bent u overtuigd? Bestel dan de Valk Cadeaucard en verras uw medewerkers dit jaar met Kerst op een andere manier dan voorgaande jaren.

BESTEL HIER