Zum Inhalt springenGehe zur Fußzeile

Kerstpakketten 2019

Ook dit jaar is het weer Kerst en dat betekent dat u op zoek bent naar kerstpakketten 2019. Uw medewerkers bedanken voor hun inzet of een unieke verrassing onder de kersboom voor familie of vrienden? Ontdek de Van der Valk Cadeaucard. Deze Van der Valk Cadeaucard is op te waarderen met een bedrag tussen de €5,- en €250,-, waardoor u zelf bepaalt hoe veel u cadeau wilt doen tijdens de kerstdagen 2019. De Van der Valk Cadeaucard is in te zetten in alle Van Der Valk Hotels & Restaurants wereldwijd.

BESTEL HIER UW KERSTPAKKETTEN

Kerstpakketten chocolade

Kerstpakketten chocolade

Wilt u tijdens Kerst 2019 echt uitpakken? Dan is de Van Der Valk Cadeaucard het perfecte geschenk tijdens de kerstdagen. Doet u liever nét dat beetje extra? Personaliseer uw Cadeaucard dan door een persoonlijke tekst of bedrijfslogo toe te voegen.

Voor diegenen die echt willen uitpakken deze Kerst bieden we de mogelijkheid om chocolade, wenskaarten of bloemen toe te voegen aan uw bestelling. Op deze manier stelt u zelf uw persoonlijke kerstpakket samen. Zo hebben wij prachtige merken als Tony Chocolonely in ons assortiment en zijn deze repen verkrijgbaar in verschillende formaten.

Eerlijk is eerlijk, wie lust er nu geen chocolade tijdens de Kerst?

Kerstpakketten cadeaubon

Kerstpakketten cadeaubon

Het kerstpakket is toch wel iets waar alle medewerkers ieder jaar weer naar uitkijken. Zal het dit jaar een traditioneel kerstpakket, een kerstpakket met cadeaubon of tóch een Van Der Valk Cadeaucard zijn? Als het aan ons ligt gaat u natuurlijk voor de laatste. Een Van Der Valk Cadeaucard is namelijk de perfecte kerstpakketten cadeaubon! De Cadeaucard is te versturen in grote hoeveelheden en wordt – indien gewenst – verstuurd in een gepersonaliseerde verpakking met of zonder een persoonlijke boodschap.

Meteen aan de slag? Bestel dan hier de Van der Valk Cadeaucard.

Kerstpakketten bestellen

Kerstpakketten bestellen

Wilt u dit jaar ook iets anders dan standaard kerstpakketten bestellen? De Van Der Vak Cadeaucard is eenvoudig te bestellen in onze webshop en biedt tal van mogelijkheden aan de ontvanger. De Van der Valk Cadeaucard wordt afgeleverd op het door u gewenste adres in combinatie met de eventueel toegevoegde extra’s. Uw medewerkers uniek verrassen doet u dus met een Van der Valk Cadeaucard.