Zum Inhalt springenGehe zur Fußzeile
Een prachtig geschenk
Een prachtig geschenk

Zowel persoonlijk áls zakelijk!

Geldig in al onze hotels, wereldwijd!

Vijf jaar geldig en ook online te besteden - Bestel direct

Geef een zakelijk geschenk

Bestel de Valk Cadeaucard nu ook zakelijk Bestel direct

Een restaurantbezoek cadeau

Ook te besteden in al onze restaurants wereldwijd - Bestel direct

Kerstpakketten cadeaubon

Bent u op zoek naar een origineel kerstpakket of kerstcadeau voor uw medewerkers? Gaat u voor een compleet verzorgd kerstpakket, een cadeaubon of wilt u dit jaar verrassen met een mooie beleving? Dit laatste kan met de Van Der Valk Cadeaucard. De Van der Valk Cadeaucard is namelijk geldig in al onze hotels en restaurant wereldwijd en kan dus naar wens worden ingeleverd. Zo kan de Van der Valk Cadeaucard gebruikt worden voor een luxe overnachting of een uitgebreid diner in één van onze Valk Exclusief Restaurants.

BESTEL HIER UW KERSTPAKKETTEN

Kerstpakketten en BTW

Kerstpakketten en BTW

Maar hoe doet u dit als u zakelijk kerstpakketten inkoopt? Kerstpakketten en btw zijn immers ieder jaar weer onderwerp van gesprek.

Voor de aanschaf van kerstpakketten gelden dezelfde regels als voor de aanschaf van andere producten voor uw medewerkers. Maar waar moet u dan wel op letten tijdens het inkopen van kerstpakketten? Het belangrijkste is dat u goed geïnformeerd bent over de btw. Over het algemeen geldt dat de btw over uitgaven – zoals bij kerstpakketten – aftrekbaar zijn wanneer de uitgaven per begunstigde/per jaar niet hoger zijn van 227,- (exclusief btw).

Originele kerstpakketten

Originele kerstpakketten

Met een Van der Valk Cadeaukaart verrast u deze kerst op een geheel nieuwe manier, namelijk door middel van een beleving. In combinatie met een feestelijke verpakking en een persoonlijke boodschap voor uw medewerkers heeft u binnen no-time een perfect kerstcadeau. Stel zelf originele kerstpakketten samen in onze webshop.

Stel direct samen