Vrije Waarde Cadeaucard

Inwisselbaar bij hotel en/of restaurant

Bestel direct
Vrije Waarde Cadeaucard - Van der Valk Cadeaucard

RESTAURANT CADEAUCARD

HOTEL CADEAUCARD

Ook verkrijgbaar in ieder
Valk Exclusief Hotel

Valk Cadeaucard App

Scan uw Valk Cadeaucard

Nu te bestellen

In combinatie met uw Valk Cadeaucard

Heeft u nog vragen? Hieronder staan een aantal vragen met antwoorden. Heeft u nog een vraag dat er niet tussen staat? Stel ze gerust aan info@valkcadeaucard.nl

FAQ: Frequently Asked Questions

Wat is de levertijd van bestellingen?
Wanneer u uw Cadeaucard vóór 16:00 uur besteld en betaald heeft, wordt de bestelling dezelfde dag nog verwerkt en aangeleverd bij de bezorgdienst. Wij zijn afhankelijk van de levertijden van de bezorgdienst. Doorgaans bezorgen zij binnen Nederland de volgende werkdag.
Voor adressen in Duitsland en België zal deze levertijd ongeveer 4-5 werkdagen bedragen. Heeft u, bij bezorging binnen Nederland, de volgende ochtend geen post ontvangen? Controleert u dan svp eerst de site www.postnl.nl voor mogelijke vertragingen in bezorgingen in uw regio.

Wat is het verschil tussen de ValkVoordeel Giftcard en de vrije waarde en hotel & restaurant Cadeaucard?
De ValkVoordeel Giftcard is een nieuwe unieke giftcard. De ValkVoordeel.nl Giftcard kunt u alleen verzilveren via: www.valkvoordeel.nl. Op ValkVoordeel.nl vindt u alle Van der Valk Exclusief hotelaanbiedingen terug.
De vrije waarde en hotel & restaurant Cadeaucards zijn te besteden in zowel het hotel- als in het restaurant bij alle Van der Valk Hotels & Restaurants wereldwijd.

Ik heb de activatiecode ’s niet per mail ontvangen, hoe kan dit?
Wanneer u de Cadeaucard activatiecode ‘s niet ontvangen heeft adviseren wij u uw ‘spam’ inbox te controleren. Helaas komen de e-mails hier soms in terecht. Heeft u hier ook geen mail ontvangen? Neem dan contact met ons op via info@valkcadeaucard.nl

Waarom word er kosten voor  transportverzekering in rekening gebracht?
De kosten voor de transportverzekering worden in rekening gebracht voor de complete dienstverlening van Valk Cadeaucard. Dit is inclusief de Valk Cadeaucard app voor saldo Check, email afhandeling en vervanging bij niet aangekomen bestellingen.

Wij maken gebruik van cookies.