- Van der Valk Cadeaucard

Wenskaarten

De Valk Cadeaucard bestelt u makkelijk en snel via onze website. Naast de cadeaucard kunt u ook een passende wenskaart bestellen voor iedere gelegenheid. Maak uw cadeau compleet met één van onze wenskaarten

Wenskaart
Prettige Feestdagen

Wens uw vrienden, familie of medewerkers prettige feestdagen met de Valk Cadeaucard. De cadeaucard geeft nog leuker samen met een wenskaart. Daarop kunt u uw persoonlijke boodschap achterlaten. Dat maakt het eindejaarscadeau compleet.

Bestel nu

Wenskaart
Bedankt

Wilt u iemand bedanken voor het meehelpen met het verhuizen, voor het passen op de huisdieren tijdens uw vakantie, of heeft u een andere reden? Bestel dan samen met de Valk Cadeaucard de wenskaart 'Bedankt' en bedank daarmee diegene op een mooie manier.

Bestel nu

Wenskaart
Hartelijk Gefeliciteerd

Wilt u iemand op een persoonlijke manier feliciteren? Bestel dan naast de Valk Cadeaucard de wenskaart 'Hartelijk Gefeliciteerd'. De kaart is te bestellen in zowel staande als liggende variant.

Bestel nu

Wenskaart
Huwelijk

Feliciteer het pas getrouwde stel met een Valk Cadeaucard. Maak het cadeau compleet met een bijpassende wenskaart in zowel een staande als liggende variant.

Bestel nu

Wenskaart
Jubilaris

Iemand in het bedrijf die 25 jaar in dienst is? Diegene feliciteren met op een originele manier? Dat kan met de Valk Cadeaucard in combinatie met een bijbehorende wenskaart.

Bestel nu

Wenskaart
Jij bent Lief

Wilt u iemand ergens voor bedanken of wilt u zo maar even zeggen tegen uw geliefde dat u van diegene houdt? Met deze bijzondere wenskaart kan dat al in drie woorden. Bestel een Valk Cadeaucard en maak het cadeautje compleet met de 'Jij bent Lief' wenskaart.

Bestel nu

Wenskaart
Beterschap

Wens iemand beterschap op een mooie manier via de Valk wenskaart. In combinatie met een Valk Cadeaucard kunt u iemand beterschap wensen op een persoonlijke manier.

Bestel nu
Wij maken gebruik van cookies.