Direct naar de contentDirect naar de footer

Geef uw Valk Cadeaucard in stijl

Het perfecte geschenk voor de feestdagen. Verras uw geliefde, familie of zakenrelatie met een Valk Cadeaucard. Maak uw bestelling compleet met feestelijke verpakkingen of kies voor een van onze luxe kerstpakketten. Deze pakketten zijn samengesteld met producten van onze Valk Versmarkt en Valkwijn, inclusief cadeaucard.

Bekijk alle mogelijkheden in onze brochure.

Brochure
 • Cadeaubox

  De luxe cadeaubox is als extra toe te voegen bij een vrije waarde cadeaucard voor maar €4,95. Voeg hier een gratis persoonlijk bericht aan toe. Het bericht wordt op een wenskaart geprint.

 • Kerstpakketten

  Deze pakketten zijn samengesteld met speciaal geselecteerde producten van onze Valk Versmarkt en Valkwijn, inclusief cadeaucard.

 • Wenskaarten

  Liever een losse wenskaart bestellen? Dat kan. Maak uw cadeau compleet met een passende wenskaart. Deze zijn voor een kleine meerprijs toe te voegen bij uw bestelling.

 • Feestelijke omslag

  Binnenkort verkrijgbaar; de feestdagenomslag.
  Normaal gesproken leveren wij de standaard in blauwe omslag. Voor de feestdagen hebben wij een speciale feestdagen editie laten maken. Deze kunt u gratis toevoegen bij de extra's.

 • Overige verpakkingen

  Laat uw vrije waarde cadeaucard feestelijk verpakken met een van onze gekleurde enveloppen of folieverpakkingen (A6 formaat). Toe te voegen bij de extra's.