Direct naar de contentDirect naar de footer

Over Ons

Valk Cadeaucard biedt verschillende cadeaukaarten aan. U heeft de keuze uit de Vrije Waarde cadeaucard, de Nachtje Weg en Weekendje Weg Cadeaubox, de Restaurant Cadeaubox en de ValkVoordeel giftcard.
  • Jan van Haasteren Puzzelactie

    Combideal: Bestel een vrije waarde cadeaucard ter waarde van €75 en u kunt de enige echte Van der Valk Exclusief Jan van Haasteren Puzzel bij bestellen voor slechts €25. De vrije waarde cadeaucard is inwisselbaar in ieder Van der Valk Hotel en/of restaurant. De cadeaucard is vijf jaar geldig. U kunt het bedrag direct besteden in zijn geheel of in delen.

    Bestel hier
Vrije Waarde Cadeaucard

Vrije Waarde Cadeaucard

De Vrije Waarde Cadeaucard is het perfecte geschenk om cadeau te doen. De cadeaucard is vijf jaar geldig en inwisselbaar in alle Van der Valk Hotels & Restaurants wereldwijd en kan opgewaardeerd worden met een bedrag van €5,- tot en met €250,-. Daarnaast is het mogelijk om de cadeaucard in delen te besteden.

Bestel hier
Weekendje Weg Cadeaubox

Weekendje Weg Cadeaubox

Het Weekendje Weg Cadeaubox bevat een cadeaucard ter waarde van € 195,00 en wordt verpakt in een cadeaubox met luxe wikkel en brochure. De cadeaucard is enkel inwisselbaar in de Valk Exclusief hotels & restaurants. U heeft als gast vijf jaar de tijd om de cadeaucard te besteden. Dit kan direct in zijn geheel of in delen.

Bestel hier
Nachtje weg Cadeaubox

Nachtje weg Cadeaubox

Het Nachtje Weg cadeaubox bevat een cadeaucard ter waarde van € 99,00 en wordt verpakt in een cadeaubox met luxe wikkel en brochure. De cadeaucard is enkel inwisselbaar in de Valk Exclusief hotels & restaurants. U heeft als gast vijf jaar de tijd om de cadeaucard te besteden. Dit kan direct in zijn geheel of in delen.

Bestel hier
Restaurant giftbox

Restaurant giftbox

De Restaurant giftbox heeft een waarde van €70,-. Hiermee geeft u een diner cadeau in een Van der Valk hotel naar keuze. De cadeaucard is vijf jaar geldig. Het bedrag kunt u besteden in z'n geheel of in delen. De Restaurant giftbox is ook te besteden bij Valk voor Thuis. Hier bestelt u een brunch- of dinerbox naar keuze. Zo haalt u de luxe van Valk Exclusief bij u in huis. De cadeaucard wordt standaard verpakt in een gouden giftbox met zwarte sluitsticker.

Bestel hier
Valkvoordeel Giftcard

Valkvoordeel Giftcard

De ValkVoordeel.nl Giftcard is een nieuwe unieke giftcard. De ValkVoordeel.nl Giftcard kunt u verzilveren via: www.valkvoordeel.nl. U vindt daar alle hotelaanbiedingen van de Van der Valk Exclusief hotels terug. U geniet altijd voordelig van de luxe en kwaliteit die de hotels en restaurants kunnen aanbieden.

Bestel hier
Reviewz
Gemiddelde score:
8,9
6336 beoordelingenAlle beoordelingen
Van der Valk Cadeaucard 
A améliorer peut-être : des informations plus précises sur ce à quoi donne droit la carte cadeau, les différences entre les différentes cartes. Tout parfait concernant la commande et la livraison.