Direct naar de contentDirect naar de footer

Over Ons

Valk Cadeaucard biedt verschillende cadeaukaarten aan. U heeft de keuze uit de vrije waarde cadeaucard, de Nachtje Weg en Weekendje Weg Cadeaubox, de Restaurant Cadeaubox en de ValkVoordeel giftcard.
  • Vrije Waarde Cadeaucard

    De vrije waarde cadeaucard is het perfecte geschenk om cadeau te doen. De cadeaucard is vijf jaar geldig en inwisselbaar in alle Van der Valk Hotels & Restaurants wereldwijd en kan opgewaardeerd worden met een bedrag van €5,- tot en met €250,-. Daarnaast is het mogelijk om de cadeaucard in delen te besteden.

Weekendje Weg Cadeaubox

Weekendje Weg Cadeaubox

Het Weekendje Weg Cadeaubox bevat een cadeaucard ter waarde van € 195,00 en wordt verpakt in een cadeaubox met luxe wikkel en brochure. De cadeaucard is enkel inwisselbaar in de Valk Exclusief hotels & restaurants. U heeft als gast vijf jaar de tijd om de cadeaucard te besteden. Dit kan direct in zijn geheel of in delen.

Bestel hier
Nachtje weg Cadeaubox

Nachtje weg Cadeaubox

Het Nachtje Weg Cadeaubox bevat een cadeaucard ter waarde van € 99,00 en wordt verpakt in een cadeaubox met luxe wikkel en brochure. De cadeaucard is enkel inwisselbaar in de Valk Exclusief hotels & restaurants. U heeft als gast vijf jaar de tijd om de cadeaucard te besteden. Dit kan direct in zijn geheel of in delen.

Bestel hier
Restaurant cadeaubox

Restaurant cadeaubox

De Restaurant Cadeaubox heeft een waarde van €70,-. Hiermee geeft u een diner cadeau in een Valk Exclusief hotel naar keuze. De cadeaucard is vijf jaar geldig. Het bedrag kunt u besteden in z'n geheel of in delen. De cadeaucard wordt standaard verpakt in een luxe cadeaubox met wikkel.

Bestel hier
Valkvoordeel Giftcard

Valkvoordeel Giftcard

De ValkVoordeel.nl Giftcard is een unieke giftcard. Deze giftcard is enkel online te verzilveren via: www.valkexclusief.nl of www.valkvoordeel.nl De giftcard kan opgewaardeerd worden voor ieder bedrag tussen de € 5,- en de € 250,-. U heeft als gast twee jaar de tijd om de giftcard te besteden. Dit kan direct in zijn geheel of in delen.

Bestel hier
Reviewz
Gemiddelde score:
9,0
6772 beoordelingenAlle beoordelingen
Van der Valk Cadeaucard 
Snelle levering