Direct naar de contentDirect naar de footer

Over Ons

Valk Cadeaucard biedt verschillende cadeaukaarten aan. U heeft de keuze uit de Vrije Waarde cadeaucard en de ValkVoordeel giftcard.

De Vrije Waarde cadeaucard is in delen te besteden in ieder Van der Valk Hotel wereldwijd. Deze cadeaucard is vijf jaar geldig. De Valkvoordeel giftcard is enkel te besteden op de Valk Voordeel website.

  • Vrije Waarde Cadeaucard

    De Vrije Waarde Cadeaucard is het perfecte geschenk om cadeau te doen. De cadeaucard is vijf jaar geldig en inwisselbaar in alle Van der Valk Hotels & Restaurants wereldwijd en kan opgewaardeerd worden met een bedrag van €5,- tot en met €250,-. Daarnaast is het mogelijk om de cadeaucard in delen te besteden.

    Meer informatie
Valkvoordeel Gift Card

Valkvoordeel Gift Card

De ValkVoordeel.nl Giftcard is een nieuwe unieke giftcard. De ValkVoordeel.nl Giftcard kunt u verzilveren via: www.valkvoordeel.nl. Op ValkVoordeel.nl vindt u alle Van der Valk Exclusief hotelaanbiedingen terug. U geniet altijd voordelig van de luxe en kwaliteit die de hotels en restaurants kunnen aanbieden.

Bestel de giftcard
Fietsenbon

Fietsenbon

De Fietsenbon Giftcard is de ideale Giftcard voor uw sportieve familie en vrienden! Geef bijvoorbeeld een dag fietshuur bij de Valk Exlcusief hotels cadeau. De fietsenbon is onbeperkt geldig en in delen te besteden.

Bestel de Fietsenbon