Direct naar de contentDirect naar de footer

Herroepingsrecht

Binnen 14 dagen, na ontvangst van uw product, kunt u dit bij ons melden. Vervolgens heeft u 14 dagen om uw product terug te sturen. Uiteraard dient het product in originele staat te zijn en inclusief verpakking (indien redelijkerwijs mogelijk). Indien het een cadeaucard betreft dient het volledige saldo nog op de cadeaucard te staan.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring schriftelijk per post op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping (.docx), maar bent hiertoe niet verplicht.
Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken. De retourkosten zijn voor uw eigen rekening.

Gevolgen van de herroeping
Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Retouradres:
Valk Cadeaucard
T.A.V. Valk Digital
Winthontlaan 4-6
3526 KVUtrecht