Direct naar de contentDirect naar de footer

Zakelijke cadeaucards

Met de Valk Cadeaucard geeft u uw collega, werknemer of zakenrelatie een ontspannende en fijne beleving cadeau.

Een zakelijke cadeaucard is verstuurbaar in grote hoeveelheden en wordt verstuurd in een gepersonaliseerde verpakking met een persoonlijke boodschap en bedrijfslogo zoals u het wilt.

Wilt u op rekening bestellen, een reminder als uw medewerkers, collega's, vrienden, familie een verjaardag/jubileum vieren? Neemt u dan contact met ons op via: info@valkcadeaucard.nl


Zakelijke cadeaucard kopen

 • 5 jaar geldig
 • Geldig in alle Valk Hotels
 • Op werkdagen voor 16:00 uur besteld? Dan verzenden wij het dezelfde dag!

Het perfecte zakelijke geschenk!

 • Het perfecte zakelijke geschenk!

  Valk Cadeaucard giftbox

  De Valk Cadeaucard wordt gepresenteerd in een zwart glanzende giftbox. Deze wordt gesloten met een feestelijke sticker. Tevens heeft u de mogelijkheid om zelf een wenskaart toe te voegen of kies een uit onze eigen collectie. De wenskaart wordt apart erbij gesloten. Bij een bestelling boven € 1.000,- ontvangt u de giftbox gratis.

  Meer info & bestellen
 • Het perfecte zakelijke geschenk!

  1/5 staatslot

  Ontvang een staatslot bij een bestelling van € 1.000,- of meer en maak kans op de jackpot. De trekking vindt plaats op de 10e van de maand

  Bestellen
Kookboek - de hoge vlucht

Kookboek - de hoge vlucht

Dit prachtige boek vol horecageschiedenis, anekdotes, recepten, speelse en soms ontroerende fotografie, is een getuigenis van het kwaliteitsstreven van meerdere generaties Van der Valken. U kunt deze bestellen voor € 28,95.

Meer info & bestellen
Reviewz
Gemiddelde score:
8,7
5406 beoordelingenAlle beoordelingen
Van der Valk Cadeaucard 
Eenvoudige manier van bestellen is perfect. Het is duidelijk wat je kunt bestellen en alle afspraken/beloftes werden nagekomen.