Direct naar de contentDirect naar de footer

Zakelijke cadeaucards

Met de Valk Cadeaucard geeft u uw collega, werknemer of zakenrelatie een ontspannende en fijne beleving cadeau. Perfect voor relatiegeschenken voor de feestdagen of om jubilea te vieren.

Een zakelijke cadeaucard is verstuurbaar in grote hoeveelheden. Tevens heeft u tijdens het bestelproces heeft u de mogelijkheid om de bedrijfsnaam, referentie en kostenplaats op te geven.

Bij de Vrije Waarde Cadeaucard en de Valk Voordeel Giftcard is het daarnaast ook mogelijk om deze te personaliseren door een gratis persoonlijk bericht toe te voegen. Eventueel met bedrijfslogo mogelijk.

Voor vragen over de mogelijkheden of voor een offerte kunt contact met ons opnemen via info@valkcadeaucard.nl


Zakelijke cadeaucard

 • Vrije waarde Cadeaucard
 • Cadeaubox Nachtje Weg en Weekendje Weg
 • 5 jaar geldig
 • Op werkdagen voor 16:00 uur besteld? Dan verzenden wij deze binnen twee werkdagen

Het perfecte zakelijke geschenk

 • Het perfecte zakelijke geschenk

  Valk Cadeaucard giftbox

  De Valk Cadeaucard kan luxe worden verpakt in een gouden giftbox. Deze wordt gesloten met een bijpassende sluitsticker naar keuze. Bij bestellingen vanaf €1.000,- betaald u geen verzendkosten en krijgt u de gouden giftbox of een andere luxe verpakking van ons gratis.

 • Het perfecte zakelijke geschenk

  Feestelijke verpakkingen

  Maak uw bestelling nog feestelijker met het toevoegen van extra's. Van persoonlijke wenskaarten tot verschillende inpak-opties, het is allemaal mogelijk bij Valk Cadeaucard.