Direct naar de contentDirect naar de footer

Alternatief kerstpakket

Bent u op zoek naar een alternatief voor kerstpakket om te geven aan uw werknemers, collega's of uw vrienden of familie? Of bent u aan het kijken voor kerstpakket ideeën corona voor het samenstellen van een uniek kerstpakket of kerstgeschenk personeel?

Bij Valk Exclusief bieden wij u de mogelijkheid een uniek kerstpakket of alternatief kerstpakket cadeau te geven, middels een Van der Valk Cadeaucard. Een origineel kerstcadeau en u kunt zelfs uw origineel kerstpakket zelf maken en samenstellen!

Bestel hier uw kerstgeschenk personeel

Uniek kerstpakket

Uniek kerstpakket

De Van der Valk Cadeaucard is te gebruiken voor zowel een hotelovernachting als een heerlijk diner in alle Van der Valk hotels en restaurants wereldwijd. De ontvanger bepaalt dus zelf de bestemming van dit unieke kerstcadeau of kerstpakket.

Maak uw bestelling nog feestelijker door uw cadeaucard te laten verpakken in één van onze feestelijke kerstverpakkingen. Wat dacht u van een leuke kerstenvelop of onze luxe kerst giftbox?

Originele kerstpakketten

Originele kerstpakketten

De Cadeaucard is op te waarderen met een bedrag naar keuze, waardoor u zelf in de hand heeft hoeveel u precies cadeau wilt doen. Ook is het mogelijk de verpakking te personaliseren of te voorzien van een persoonlijke boodschap of bedrijfslogo. Niet alleen leuk voor onder de kerstboom, maar ook een perfect cadeau voor de zakelijke markt. Uiteraard kunt u de Van Der Valk Cadeaucard ook toevoegen aan uw kerstpakket om deze helemaal compleet te maken.

Bent u overtuigd? Bestel dan de Valk Cadeaucard en verras uw medewerkers dit jaar met Kerst op een andere manier dan voorgaande jaren.

BESTEL HIER