Direct naar de contentDirect naar de footer

Kerstpakketten 2021

Kerst staat weer voor de deur, dus dat betekent ook weer kerstpakketten 2021! Wilt u uw medewerkers bedanken voor hun inzet of een unieke verrassing onder de kersboom voor familie of vrienden? Bestel dan het Kerspakket van der Valk met de Valk Cadeaucard!

Deze Van der Valk Cadeaucard is op te waarderen met een bedrag tussen de €5,- en €250,-, waardoor u zelf de waarde bepaalt voor uw kerspakketten 2021. De Van der Valk Cadeaucard is te verzilveren in alle Van Der Valk Hotels & Restaurants wereldwijd en heeft een geldigheid van 5 jaar.

En nu nog leuker om te geven met onze gratis kerstomslag! Maak uw bestelling nog feestelijker door uw cadeaucard te laten verpakken in één van onze feestelijke kerstverpakkingen. Wat dacht u van een leuke kerstenvelop of onze luxe kerst giftbox?

BESTEL HIER UW KERSTPAKKETTEN

Kerstpakketten cadeaubon

Kerstpakketten cadeaubon

Het kerstpakket is toch wel iets waar alle medewerkers ieder jaar weer naar uitkijken. Zal het dit jaar een traditioneel kerstpakket of misschien een kerstpakket met cadeaubon?

De Van Der Valk Cadeaucard kunt u als het perfecte kerstpakket 2020 geven. De Cadeaucard is te versturen in grote hoeveelheden en wordt – indien gewenst – verstuurd in een gepersonaliseerde verpakking met of zonder een persoonlijke boodschap.

Bestellen
Kerstpakketten bestellen

Kerstpakketten bestellen

Geef uw werknemer, collega of zakenrelatie een beleving cadeau met de Valk Cadeaucard. Zakelijke cadeaukaarten zijn te versturen in grote hoeveelheden.

Maak het geschenk nog persoonlijker met een gepersonaliseerd bericht met bedrijfslogo. Speciaal voor kerst hebben wij feestelijke verpakkingsopties. Bij bestellingen boven de € 1.000,- ontvangt u de (kerst) giftbox gratis.

Meer informatie