Direct naar de contentDirect naar de footer

Kerstpakket cadeaubon

Het kerstpakket is toch wel iets waar alle medewerkers ieder jaar weer naar uitkijken. Een kerstpakket met cadeaubon is het ultieme kerstpakket om te geven als bedrijf of als zakelijke kerstcadeaus!

Geef met de Van Der Valk Cadeaucard het perfecte cadeaubon kerstpakket of kerstcadeau zakelijk dit jaar. Maak het extra feestelijk en persoonlijk als cadeau zakelijke relatie met leuke kerstomslagen, giftbox of een gepersonaliseerde boodschap.

BESTEL HIER UW KERSTPAKKET met cadeaubon

Zakelijke kerstcadeaus

Zakelijke kerstcadeaus

Maar hoe kunt u bij ons zakelijke kerstpakketten of zakelijke kerstcadeaus inkopen? Dat kan zeker!

Voor de aanschaf van kerstpakketten gelden dezelfde regels als voor de aanschaf van andere producten voor uw medewerkers, wat betreft de BTW. Maar waar moet u dan wel op letten tijdens het inkopen van kerstcadeau zakelijk? Het belangrijkste is dat u goed geïnformeerd bent over de btw. Over het algemeen geldt dat de btw over uitgaven – zoals bij kerstpakketten – aftrekbaar zijn wanneer de uitgaven per begunstigde/per jaar niet hoger zijn van €227,- (exclusief btw).

Origineel kerstpakket

Origineel kerstpakket

Met een Van der Valk Cadeaucard geeft u deze kerst een origineel kerstpakket. In combinatie met een feestelijke verpakking en een persoonlijke boodschap voor uw medewerkers heeft u binnen no-time een origineel kerstcadeau personeel. Stel zelf een origineel kerstpakket samen in onze webshop of neem contact met ons op.