Direct naar de contentDirect naar de footer

Spam/phishing e-mail

LET OP!

Heeft u een e-mail ontvangen dat u niet vertrouwt? Grote kans dat het om een phishing e-mail is! Ook worden er regelmatig phishing posts op Facebook geplaatst.

Onze Valk Cadeaucards zijn alleen verkrijgbaar via onze websites Valkcadeaucard.nl, Valkvoorthuis.nl of bij de receptie van de Valk Exclusief hotels.

Er gaan regelmatig verschillende varianten van spam/phishing e-mails rond, die niet afkomstig zijn van ons maar van internetcriminelen. Met deze vorm van internetfraude proberen zij aan uw gegevens te komen voor de verkeerde doeleinden. Wij raden dan ook ten strengste aan om niet op de e-mail te klikken en zeker geen gegevens in te voeren.

Op deze pagina vindt u een aantal voorbeelden van de laatste phishing e-mails of Facebook-posts, die bij ons bekend zijn. Twijfelt u of een e-mail of post afkomstig is van ons? Neem dan contact met ons op of stuur de mail door naar support@valkdigital.nl.

Toch geklikt?

Mocht u toch doorgeklikt hebben, neemt u dan contact op met de cyberpolitie. Voor meer informatie: https://www.politie.nl/onderwerpen/cybercrime.html.

Voorbeelden

Recente voorbeelden van phishing/spam mails en Facebook-posts waarin Valk Cadeaucard onrechtmatig wordt genoemd of gebruikt: