Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Deventer

Hotel Deventer ligt aan de A1 en aan de rand van een prachtig bosrijk gebied en historische stad Deventer. Het hotel beschikt over 140 kamers, een modern restaurant en luxe wellness.
 • bed-x-large
  icon
Reviewz
Gemiddelde score:
8,9
1762 beoordelingen
Bart Reners
Hotel Deventer  
Een "top3" notering van de Vandervalks die we reeds deden

wij doen toch wel een 6 tot 7 keer per jaar een VdV hotel , dit hotel behoort ondertussen tot de Top 3 van de VdV hotels die we reeds deden omwille van de mooie kamer, de wellness en de uitstraling van het hotel... Het personeel is super vriendelijk en attent, maar dat heb je in alle VdVhotels. Het eten is er super lekker, al moet ik zeggen dat het Grand Dessert er toch een beetje over was... (beetje veel ;-)) zeker na een volledige maaltijd.

TripAdvisor

Hotels in de buurt

 • Hotel Apeldoorn

  Hotel Apeldoorn

  Hotel Apeldoorn is met 151 luxe kamers, 14 Multifunctionele zalen en een modern restaurant de ideale uitvalsbasis voor zowel zakelijke als recreatieve gasten. Ontdek het stadscentrum van Apeldoorn of geniet van natuurgebied De Veluwe.

  Meer
 • Hotel Duiven bij Arnhem A12

  Hotel Duiven bij Arnhem A12

  Hotel Duiven bij Arnhem A12 beschikt over een modern wellnesscenter, luxe kamers en een modern restaurant. Een perfecte plek om even helemaal tot rust te komen. Vanuit het hotel bent u binnen 20 minuten in Arnhem.

  Meer
Ga naar alle hotels