Direct naar de contentDirect naar de footer

Verschillende cadeaucards

Wat is het verschil tussen de vrije waarde cadeaucard, de weekendje en nachtje weg cadeaubox of de restaurant cadeaucard, valk cadeautje en de valkvoordeel giftcard?

Van der Valk Cadeaucard
De Van der Valk Cadeaucard is te herkennen aan het zwart met blauwe design, kan opgewaardeerd worden voor ieder bedrag tussen de €5,- en €250,-. U kunt deze cadeaucard bij alle Van der Valk hotels verzilveren door de cadeaucard mee te nemen naar het hotel en/of restaurant van uw keuze. Daar heeft u als gast vijf jaar de tijd voor. Indien het totaalbedrag hoger uitvalt dan de waarde van de cadeaucard, dan dient u het resterende bedrag te betalen via een andere betaalmethode. Is het totaalbedrag lager dan de waarde van de cadeaucard, dan blijft het resterende bedrag op de cadeaucard staan. De vrije waarde cadeaucard blauw kunt u vanaf nu ook verzilveren bij Valk Slagerij of bij Valk Wijn.Vrije waarde cadeaucard paars
Deze vrije waarde cadeaucard is niet meer te koop, maar kan nog wel worden verzilverd. Deze is te herkennen aan het zwart met paarse design, is onbeperkt geldig en kan opgewaardeerd worden voor ieder bedrag tussen de €5,- en €250,-. Indien het totaalbedrag hoger uitvalt dan de waarde van de cadeaucard, dan dient u het resterende bedrag te betalen via een andere betaalmethode. Is het totaalbedrag lager dan de waarde van de cadeaucard, dan blijft het resterende bedrag op de cadeaucard staan.

Nachtje Weg en weekendje weg cadeaubox
De cadeaucard bevat een vaste financiële waarde van €139 of €275 en is enkel inwisselbaar in de Valk Exclusief hotels & restaurants. U heeft als gast vijf jaar de tijd om de cadeaucard te besteden. Indien het totaalbedrag hoger uitvalt dan de waarde van de cadeaucard, dan dient u het resterende bedrag te betalen via een andere betaalmethode. Is het totaalbedrag lager dan de waarde van de cadeaucard, dan blijft het resterende bedrag op de cadeaucard staan. Een overzicht van de Valk Exclusief hotels treft u hier.

Let wel; mocht u voor 1 januari 2024 een cadeaubox hebben gekocht dan is de waarde voor een nachtje weg €125 en voor het weekendje weg €250,-. Controleert u altijd goed het saldo door hier te klikken.

Restaurant cadeaubox
De Restaurant cadeaubox heeft een vaste financiële waarde van €70,-. Hiermee geeft u een diner cadeau in een Van der Valk Exclusief hotel naar keuze. De cadeaucard is vijf jaar geldig. Het bedrag kunt u besteden in z'n geheel of in delen. De Restaurant giftbox is ook te besteden bij Valk voor Thuis. Hier bestelt u een brunch- of dinerbox naar keuze. Zo haalt u de luxe van Valk Exclusief bij u in huis. Indien het totaalbedrag hoger uitvalt dan de waarde van de cadeaucard, dan dient u het resterende bedrag te betalen via een andere betaalmethode. Is het totaalbedrag lager dan de waarde van de cadeaucard, dan blijft het resterende bedrag op de cadeaucard staan.Valkvoordeel giftcard
De valkvoordeel giftcard is een unieke giftcard. Deze giftcard is enkel online te verzilveren via: www.valkexclusief.nl of www.valkvoordeel.nl De giftcard kan opgewaardeerd worden voor ieder bedrag tussen de € 5,- en de € 250,-. U heeft als gast twee jaar de tijd om de giftcard te besteden. Dit kan direct in zijn geheel of in delen.Indien het totaalbedrag hoger uitvalt dan de waarde van de cadeaucard, dan dient u het resterende bedrag te betalen via een andere betaalmethode. Is het totaalbedrag lager dan de waarde van de cadeaucard, dan blijft het resterende bedrag op de cadeaucard staan.

Valk cadeautje €10 of €25
Het calk cadeautje bevat een vaste waarde van €10 of €25 en is enkel inwisselbaar in de Valk Exclusief hotels & restaurants. U heeft als gast vijf jaar de tijd om de cadeaucard te besteden. Indien het totaalbedrag hoger uitvalt dan de waarde van de cadeaucard, dan dient u het resterende bedrag te betalen via een andere betaalmethode. Is het totaalbedrag lager dan de waarde van de cadeaucard, dan blijft het resterende bedrag op de cadeaucard staan. Een overzicht van de Valk Exclusief hotels treft hier.

De Hotel & Restaurant Cadeaucards
Deze cadeaukaarten waren te verkrijgen met vaste bedragen als bestedingswaarde. Indien het totaalbedrag hoger uitvalt dan de waarde van de cadeaucard, dan dient u het resterende bedrag te betalen via een andere betaalmethode. Is het totaalbedrag lager dan de waarde van de cadeaucard, dan blijft het resterende bedrag op de cadeaucard staan.
€5,- |€10,- | €20,- | €29,95 | €50,- | €100,-